UTSTÄLLNINGSRESULTATEN

I Fredags vid 15-tiden lämnade vi Värmlandsskogarna för att åka på utställningen i Värnamo!
Väl framme i Jönköping vid 18:30 checkade vi in på hotellet och gick till närmaste pizzeria för att käka. Tillbaka på hotellet så släppte jag ut hamstrarna i varsin motionsboll. De sprang om kring helt obrydda över miljöbytet och nöjda över att få sträcka på benen. Vi släppte tillbaka dem i burarna efter en halvtimme och la oss sedan mätta och nöjda i sängen för att kolla på film. Somnade runt 22-tiden och sov skapligt gott hela natten!

Gick upp runt 07:10 och gjorde oss iordning för att sedan åka vidare mot Värnamo!
Vi kom fram efter ca 50 minuter och checkade in runt 09:20. 40 minuter senare drog bedömningen igång och jag gick runt och fotade lite, kollade på andra hamstrar och småpratade lite med andra deltagare. Runt 12-tiden åkte vi in till centrum och käkade lite mat. Väl tillbaka på utställningen hade styrelsen möte som jag medvärkade på, sen drog bedömningen igång igen. Vid 17:20 tiden var det dags för prisutdelning och vi fick genast hämta det första priset. Vi hämtade fler allt eftersom och jag vart både chockad och helt överväldigad av lycka. Till och med gubben drog på smile banden och petade på mig med ett finger i mellan åt!

Jag är så tacksam över att vi kom iväg, och trots mina rygg och nackproblem så var detta väl värt all huvudverk i världen efter den långa bilfärden! Detta gav mig mersmak och vi kommer absolut åka på fler utställningar!

Wilmiras resultat blev:
1st CK i Standardklassen (54p).
1st HP för dommarens kommentar "hon ser ut som en nallebjörn".
1st Kvalitet A

Morris resultat blev:
1st Första pris i Petklassen.
2st HPn för dommarens kommentarer "Hon hade vunnit Standard" & "För att hon är så vacker".
1st Kvalitet A

Vi plockade alltså hem 7st rosetter och några fina priser som vi är helnöjda med :) Tack SHF för denna utställning och tack till styrelsen som är lätta att prata med och rådfråga när man som jag, är nybörjare!